Driussi fortalte, hvorfor han valgte Zenit, men ikke Spartak

Sebastian Driussi / Foto: © FC «Zenit»

Stødende spiller "Zenith" Sebastian Driussi bemærkede, at han kunne forlade klubben i sommer, men besluttede til sidst at blive. Argentineren fortalte også, hvorfor han netop valgte St. Petersburg-folk, da han flyttede til Rusland og ikke "Spartak" .

- Jeg var interesseret i en klub, jeg diskuterede fremtiden med klubpræsidenten. Jeg tænkte over dette tilbud til sidst, men besluttede at blive på Zenit, fordi jeg følte, at jeg skulle hjælpe klubben med at vinde de trofæer, som han fortjente. Jeg vil bo i Skt. Petersborg, føre Zenit til sejre og derefter roligt tænke over de næste skridt. For et år siden lå foran mig virkelig to kontrakter fra "Spartacus" og "Zenith". Og jeg valgte Zenit på grund af størrelsen på den store klub, det unikke stadion, hvilken slags fans det har, og fordi Paredes allerede var her. Jeg kendte ham fra barndommen, og det var en stor drøm at en dag spille sammen for et hold fra et stærkt mesterskab. Jeg vil fortsætte med at spille ved siden af ​​ham. Så hvis han pludselig beslutter at forlade, vil jeg prøve at overtale ham til at blive, sagde Driussi.

Driussi denne sæson afholdt fem kampe i det russiske mesterskab, hvor han scorede to mål og lavede en assists.